Blog

[ « späť ]
Úvodná stránka » Blog » Bavorský rad 4 na ďalších fotografiách: Okrem veľkého grilu ukázal aj dizajn svetiel

Bavorský rad 4 na ďalších fotografiách: Okrem veľkého grilu ukázal aj dizajn svetiel

Nové kupé strednej triedy sa podarilo odfotiť počas transportu. Záber spredu jasne ukazuje stvárnenie masky chladiča, ktorej veľká časť bude aktívna. Obsiahne aj rámik na evidenčné číslo.

Na vlaňajšom veľtrhu vo Frankfurte predstavila mníchovská automobilka koncept radu 4, ktorý vyvolal veľké haló. Mohli za to prerastené ľadvinky na jeho nose. Sériový model zostane kontroverznému riešeniu verný, čo v októbri sčasti potvrdili obrázky priamo z fabriky. Teraz sa pripravované BMW ukazuje na ďalších neoficiálnych fotografiách zverejnených pár dní dozadu na portáli Germancarforum.

Bavorský rad 4 sa podarilo odfotiť počas transportu, čo dokumentuje jeho ukotvenie. Podľa priestorov by sme to tipovali na nákladnú loď. Krivky ešte neodhaleného kupé strednej triedy kryla plachta, ktorú ktosi zdvihol. Pod ňou sa nachádzalo ešte maskovanie fóliou. Nebolo však dostatočné a záber spredu tak jasne ukazuje stvárnenie masky chladiča.

V tomto prípade majú ľadvinky podobnú výplň ako napríklad na hot-hatchi M135i. Za nimi možno vidieť široké lamely, veľká časť plochy bude teda evidentne aktívna. Otvárať a zatvárať sa bude podľa potreby. Okrem svojho veľkého grilu, ktorý obsiahne rámik na evidenčné číslo, ukázal Bavor aj dizajn svetiel. Tie predné v nás evokujú luxusnejšiu osmičku. Zadné tiež vyznávajú podobný štýl ako pri drahšom bratovi, no majú svojský dizajn.

Z technického hľadiska nejaké prekvapenia neočakávame. Nové BMW radu 4 bude opäť vo veľkej miere využívať techniku trojky a ponúkne podobnú paletu motorov. Jej gro vytvoria dvojlitrové štvorvalce. No chýbať nebudú ani šesťvalcové agregáty, pod kapotu špičkovej verzie by sa mal nasťahovať agregát z modelu X3 M Competition s výkonom 375 kW (510 k). Na potvrdenie tohto čísla si ešte počkáme. Nie je vylúčené, že v štandardnom variante sa Bavor predvedie už v Ženeve.

 

Foto: germancarforum.com

Zdroj: autobild.plus­ka.sk (08.02.2020 11:15)

[ « späť ]

Takto budú vyzerať zadné svetlá novej štvorky v sériovej forme.
« » Takto budú vyzerať zadné svetlá novej štvorky v sériovej forme.
BMW radu 4. Takto budú vyzerať zadné svetlá novej štvorky v sériovej forme.

Napíšte nám

Pre úspešné odoslanie formulára je potrebné vyplniť polia označené hviezdičkou (*).


Realizácia: K3 GROUP, s.r.o. | počet prístupov od 01.02.2020: 245159

Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Ďalšie informácie